Skip to content

Kontakt i współpraca

Oferuję pomoc w zakresie:

  • Tworzenie opisów na etykiety produktów (zgodnych z wymogami prawa) oraz ich weryfikacja,
  • Konsultacje związane z zagadnieniami z zakresu bezpieczeństwa żywności,
  • Wypowiedzi eksperckie związane z zagadnieniami o żywności,
  • Przeprowadzanie szkoleń z zakresu systemu HACCP, GHP, GMP,
  • Tworzenia dokumentacji HACCP dla sklepów i zakładów produkcyjnych,
  • Pomoc w zastosowaniu rozwiązań zwiększających bezpieczeństwo żywności,
  • Pomoc w tworzeniu dokumentacji pod wymogi Inspekcji Sanitarnej.
  • Pisanie artykułów z zakresów związanych z żywnością, odżywianiem, dietą.

NIE ZAJMUJĘ SIĘ TWORZENIEM RECEPTUR DLA PRODUKTÓW.

Kontakt:

E-mail:  janek@technologzywnosciradzi.pl

Facebook

Instagram

Telefon: 791-91-90-15