Kontakt i współpraca

Jeżeli potrzebujesz pomocy w zakresach związanych z technologią żywności, znakowaniem produktów, dokumentacją techniczną czy też systemami bezpieczeństwa żywności.

Oferuję pomoc online i stacjonarnie w zakresie:

  • Tworzenie opisów na etykiety produktów (zgodnych z wymogami prawa) oraz ich weryfikacja,
  • Konsultacje związane z zagadnieniami z zakresu bezpieczeństwa żywności,
  • Wypowiedzi eksperckie związane z zagadnieniami o żywności,
  • Przeprowadzanie szkoleń z zakresu systemu HACCP, GHP, GMP,
  • Tworzenia dokumentacji HACCP dla sklepów i zakładów produkcyjnych,
  • Pomoc w zastosowaniu rozwiązań zwiększających bezpieczeństwo żywności,
  • Pomoc w tworzeniu dokumentacji pod wymogi Inspekcji Sanitarnej.

Nie zajmuję się tworzeniem receptur na produkty, lecz mogę zaoferować umieszczenie ogłoszenia w zakładce “Praca”.

Kontakt:

E-mail:  janek@technologzywnosciradzi.pl

Facebook: www.facebook.com/technologzywnosciradzi

Telefon: 791-91-90-15

Kontakt przez formularz

Dotychczas współpracowałem z: