Oferuję pomoc w zakresie:
- Tworzenie opisów na etykiety produktów (zgodnych z wymogami prawa) oraz ich weryfikacje,
- Konsultacje związane z zagadnieniami z zakresu bezpieczeństwa żywności,
- Wypowiedzi eksperckie związane z zagadnieniami o żywności,
- Przeprowadzanie szkoleń z zakresu systemu HACCP, GHP, GMP,
- Tworzenia dokumentacji HACCP dla sklepów i zakładów produkcyjnych,
- Pomoc w zastosowaniu rozwiązań zwiększających bezpieczeństwo żywności,
- Pomoc w tworzeniu dokumentacji pod wymogi Inspekcji Sanitarnej.
- Pisanie artykułów z zakresów związanych z żywnością, odżywianiem, dietą.
- Audyty wewnętrzne dostawców, producentów, zakładów spożywczych.
NIE ZAJMUJĘ SIĘ TWORZENIEM RECEPTUR PRODUKTÓW!
Kontakt:
Telefon: 791-91-90-15
janek@technologzywnosciradzi.pl